Λεωνίδιο: Κατέβασε νερό ο ποταμός Δαφνώνας

Η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη την χώρα ενώ οι βροχοπτώσεις είναι έντονες και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη την χώρα ενώ οι βροχοπτώσεις είναι έντονες και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

Τα σχολεία του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και Γορτυνίας έχουν παραμείνει κλειστά λόγω της επικινδυνότητας των καιρικών φαινομένων.

Στο Λεωνίδιο οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να κατεβάζει νερό – ευτυχώς σε φυσιολογικά επίπεδα – ο ποταμός Δαφνώνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο χείμαρρος έχει προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα στην περιοχή ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη προχωρήσει σε αντιπλημμυρικά έργα.

Ευελπιστούμε η κατάσταση να παραμείνει διαχειρίσιμη και να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καταστροφές.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος