Στο Karteros Beach Sports Center o Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε στο Karteros Beach Sports Center τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Ηράκλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε στο Karteros Beach Sports Center τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο τη μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσογείου, τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες “Ηράκλειο 2023” και τον ενημέρωσε για:
-το πώς ήταν παραμελημένη και καταπατημένη η περιοχή πριν από τα Έργα,
-πώς άλλαξε με την κατασκευή τους και αποδόθηκε στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, αλλά και
-πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις θα εμπλουτιστούν με γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας. τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρκούρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στο οποίο θα φιλοξενούνται κατά προτεραιότητα τα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τα λεγόμενα «άστεγα» των ανδρών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»