Δωρεάν προληπτικές παιδικές ιατρικές εξετάσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη

Σε δωρεάν προληπτικές παιδικές ιατρικές εξετάσεις προχωρά η Κινητή Μονάδα του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» αυτές τις ημέρες στην πλατεία Άρεως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε δωρεάν προληπτικές παιδικές ιατρικές εξετάσεις προχωρά η Κινητή Μονάδα του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» αυτές τις ημέρες στην πλατεία Άρεως.

Την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης υπογράμμισαν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού.

Από το σημείο εκείνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Τρίπολη το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι σπουδαίο το έργο που επιτελεί. Ως Δήμος Τρίπολης είχαμε πάντοτε άριστη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτή η δράση στην Τρίπολη που υλοποιείται με την εθελοντική προσφορά του Κέντρου Υγείας Τρίπολης, του Οδοντιατρικού και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, είναι πολύ σπουδαία διότι δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να προβούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και καλώ τους γονείς και τους φορείς της εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.

Δεσμεύομαι ότι ο Δήμος Τρίπολης, σε τέτοιες δράσεις πρόληψης για την υγεία μας, θα είναι πάντοτε αρωγός.

Το επόμενο διάστημα, θα γίνει μια εθελοντική δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία».

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης κ. Γεώργιος Κούβελας, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κυρία Αργυρώ Λαγούδη και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Βασίλειος Ψυχογυιός, ο οποίος υπογράμμισε ότι «πάντα ο Δήμαρχος είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε αντίστοιχη δράση».

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, από τις 09.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2022.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.