Αγιασμός στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 01/10 στον χώρο της σχολής μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/zbjWpF5a9zg” title=”Αγιασμός στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Οι μαθητές καθώς και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής βρέθηκαν στο χώρο και παρακολούθησαν τον αγιασμό που τελέστη από τον π. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο.

Ο Αρχιμουσικός κ. Σωτήρης Κωστούρος, μίλησε για τα οφέλη της μουσικής στα παιδιά και τους παραίνεσε να ξεκινήσουν ένα μουσικό όργανο καθώς αυτό, θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα ζωή τους.

kostouros

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργία Παναγοπούλου, έστειλε τις ευχές για την νέα χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους μουσικούς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», κ. Νίκος Τσιαμούλος, μίλησε για την εμπειρία του στην σχολή όταν ήταν μικρός, παραινώντας και τους μαθητές να έρθουν και να διαλέξουν όποιο όργανο αυτοί επιθυμούν.

politikoi

Στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν δωρεάν μουσικό όργανο αλλά και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που οι Φιλαρμονική πραγματοποιεί, συμβάλλοντας στην πνευματική τους καλλιέργεια.

{gallery}filarmoniki_agiasmos{/gallery}

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο