Διακοπή ηλεκτροδότησης στη Γορτυνία

Το Σάββατο 01/10/2022 & τη Δευτέρα 03/10/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ.:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 01/10/2022 & τη Δευτέρα 03/10/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ.:

01/10/2022

08:00 π.μ. – 10:00 π.μ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΩΝ ΗΡΑΙΑΣ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΗΜΕΪΚΑ

10:30 π.μ. – 12:00 π.μ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΩΝ ΗΡΑΙΑΣ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΟΣ

12:00 π.μ. – 15:30 μ.μ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Δ.Δ. ΛΥΣΣΑΡΕΑΣ

03/10/2022

08:00 π.μ. – 14:30 μ.μ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΩΝ ΗΡΑΙΑΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
 
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 / 373500 27950 / 43780

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεγαλόπολης με έναρξη την 24η Ιουλίου και λήξη την 29η Αυγούστου θα προσφέρει ποικιλία εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους.

Τατούλης: «Η κυβέρνηση έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν στην Πελοπόννησο»

Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.