Είκοσι νέα ασθενοφόρα για τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Είκοσι ολοκαίνουργια ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, παρέλαβε σήμερα η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, μετά από παρέμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για επίσπευση των διαδικασιών σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Προμηθειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είκοσι ολοκαίνουργια ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, παρέλαβε σήμερα η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, μετά από παρέμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για επίσπευση των διαδικασιών σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Προμηθειών.

Τα νέα οχήματα, εντός των ημερών, θα ενταχθούν στα Κέντρα Υγείας ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο νέος στόλος οχημάτων της 6ης ΥΠΕ, έρχεται να προστεθεί στα 10 που παρελήφθησαν προ μηνών και καλύπτουν επίσης ανάγκες Κέντρων Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές.

Παράλληλα, ο κ. Καρβέλης, υπενθύμισε ότι τα ήδη υπάρχοντα ασθενοφόρα, ανακατασκευάστηκαν, επισκευάστηκαν και έγιναν όλες εκείνες οι τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να είναι απολύτως λειτουργικά και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

asthenofora peloponnisos
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»