Εργασίες ανακαίνισης στο Δημοτικό Σχολείο Μυστρά- Αγ. Ιωάννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργασίες ανακαίνισης στο Δημοτικό Σχολείο Μυστρά- Αγ. Ιωάννη

 

Το δημοτικό σχολείο Μυστρά – Αγίου Ιωάννη επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασόπουλου προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν από την ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.

Ε.

Οι εργασίες αφορούσαν σε ελαιοχρωματισμούς , αντικατάσταση κουφωμάτων, ηλεκτροφωτισμό, προσβάσεις Α.Μ.Ε.Α και ανακαίνιση των τουαλετών του σχολείου. Ο Δήμος Σπάρτης και η Τοπική Κοινότητα Μυστρά ευχαριστούν θερμά την ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε και ιδιαίτερα τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο , Γενικό Διευθυντή Έργων της εταιρείας για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα τους προκειμένου η σχολική χρονιά μετά τις εργασίες ανακαίνισης να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Μυστρά – Αγίου Ιωάννη.

Εκ του Δήμου

 

 {gallery}school{/gallery}

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο