Χρειάζεται η προσοχή όλων για την αποφυγή πυρκαγιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνουν κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Καλαμάτας, ώστε να μην προκαλέσουν με κάποια ενέργεια ή παράλειψή τους πυρκαγιά, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες και πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Τις συστάσεις αυτές έκανε σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Οχημάτων και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, προσθέτοντας ότι χρειάζεται η επαγρύπνηση όλων.

Απευθυνόμενος στους πολίτες συνέστησε «σε περίπτωση που διαπιστώσουμε οποιαδήποτε κίνηση ή πυρκαγιά σε αρχικό στάδιο, ενημερώνουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσίας στο 199 ή την Αστυνομία στο 100».

Αναφερόμενος στην οργάνωση πυροπροστασίας του Δήμου Καλαμάτας, είπε: «ως Δημοτική Αρχή και ως Υπηρεσία είμαστε έτοιμοι πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, παρακολουθούμε τυχόν ελλείψεις και επεμβαίνουμε διαρκώς για την αποκατάστασή τους. Είμαστε πλήρως συντονισμένοι με τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς και τις εθελοντικές ομάδες ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά έκτακτες καταστάσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο