Συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ» στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ», στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια, τη νύχτα της Τετάρτης (10/8/2022).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ», στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια, τη νύχτα της Τετάρτης (10/8/2022).

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tGRu4Cb6PXc” title=”Η μουσική μπάντα “48ΩΡΕΣ” στο χώρο του Σπηλαίου Κάψια” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η συναυλία είχε κέφι και πολύ χορό με το συγκρότημα να παρουσιάζει τραγούδια σε μοναδικές διασκευές και να ξεσηκώνει το κοινό με τις ερμηνείες του.

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος σε δηλώσεις του, αναφέρει: «Ήταν μία υπέροχη μουσική βραδιά σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Σπήλαιο του Κάψια.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με εκδηλώσεις σχεδόν καθημερινά, τόσο στην πόλη της Τρίπολης, όσο και στα χωριά μας.

Συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στον Πολιτισμό, με επιλογές για όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας».

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.