Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων τη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου με συμαντικότερα θέματα την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015, την έγκριση της πίστωσης 20.000€ για τη διοργάνωση του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ και την αποδοχή πίστωσης 2.406.233 €  για την υλοποίηση του έργου «Διαλογή στη πηγή οργανικών δημοτικών αποβλήτων και εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας επεξεργασίας οργανικών βιο-αποδομήσιμων δημοτικών στερεών αποβλήτων Δήμου Κορινθίων

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων τη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και οι σημαντικότερες αποφάσεις που λήφθηκαν ήσαν οι εξής:

-Εγκρίθηκε εκ νέου κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου έτους 2015, συνολικού ύψους 64.290.000 € περίπου για την κάλυψη τυπικών λαθών που υπήρχαν κατά την ψήφισή του στις 10/12/2014 ως προς το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης των νομικών προσώπων.

-Εγκρίθηκε εκ νέου κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ έτους 2015 για την διόρθωση των λαθών που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης αυτού.

 – Εγκρίθηκε εκ νέου κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΕΠΑΠ) έτους 2015 για την κάλυψη των λαθών που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (Ο.Π.Δ).

 – Εγκρίθηκε πίστωση 20.000 € μαζί με το ΦΠΑ για τη διοργάνωση του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ στις 21 Φεβρουαρίου στην Κόρινθο, καθώς επίσης και την πραγματοποίηση 9 αποκριάτικων εκδηλώσεων σε διάφορες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

 – Ομόφωνα έγινε αποδοχή πίστωσης 152.000 € από το Πράσινο Ταμείο για την προμήθεια υπόγειων κάδων απορριμμάτων (82.000 €) και την προμήθεια γερανών (70.000 €) για την συλλογή των κάδων στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου.

 – Ομόφωνα έγινε αποδοχή πίστωσης 2.406.233 € από το ΠΔΕ για την υλοποίηση του έργου «Διαλογή στη πηγή οργανικών δημοτικών αποβλήτων και εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας επεξεργασίας οργανικών βιο-αποδομήσιμων δημοτικών στερεών αποβλήτων Δήμου Κορινθίων».

 – Ομόφωνα παραχωρήθηκε κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για την λειτουργία ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ στην πόλη της Κορίνθου.

 – Ομόφωνα παραχωρήθηκε σε χρήση το Δημοτικό γήπεδο της Κλένιας το οποίο ανακατασκευάστηκε με την τοποθέτηση νέου σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο