Κατάκολο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/7) στην επαρχιακή οδό Πύργου-Κατακόλου, έξω ακριβώς από το πρώην εργοστάσιο Σορβατζιώτη, όταν ένας 60χρονος άνδρας, παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

[iframe width=”736″ height=”414″ src=”https://www.youtube.com/embed/85KIJz_qIzs” title=”Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην Κατακόλου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο άτυχος άνδρας κινούνταν με το μηχανάκι του με κατεύθυνση από τον Πύργο προς το Κατάκολο, όταν για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, ένα αυτοκίνητο που είχε την ίδια κατεύθυνση, τον εμβόλισε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον 60χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς, ήταν αργά, αφού οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός του δρόμου.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο