Αυτοψία του Δημάρχου Τρίπολης στα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Σάγκα (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης, στα όρια της περιοχής Σάγκα και Νεστάνης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Πέμπτης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/GyRcxA2AJFI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος συνοδεία των Αντιδημάρχων Αλέξανδρου Κανελλόπουλου, Γιάννη Παπαδάτου και του Προέδρου της κοινότητας Σάγκα κ. Μπενεκούση Κωνσταντίνου, παρακολούθησε τα έργα που πραγματοποιούνται εκεί.

antiplumirika

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιούμης, μίλησε για τον προϋπολογισμό του έργου ενώ στάθηκε στο γεγονός, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν πολλά χρόνια να γίνουν έργα, τονίζοντας ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να γίνονται έργα υποδομής στον πρωτογενή τομέα προκειμένου να στηριχθούν οι πολίτες.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σάγκα κ. Μπενεκούσης Κωνσταντίνος, ανέφερε ότι τέτοιο έργο είχε να γίνει περίπου 45 χρόνια και ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Προέδρων γι’ αυτά τα έργα, καθώς θα βοηθήσουν έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν πλημμυρικά φαινόμενα που ίσως ανακύψουν.

erga sagka

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ