Το χωριό Κάψια με το Οινοποιείο Καλόγρη στα γυρίσματα της εκπομπής “Anne og Anders i Europa”

Αφιέρωμα στα 50 χρόνια ένταξης της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το το κρατικό κανάλι της Δανίας στο χωριό Κάψια και στο Οινοποιείο Καλόγρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφιέρωμα στα 50 χρόνια ένταξης της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το το κρατικό κανάλι της Δανίας στο χωριό Κάψια και στο Οινοποιείο Καλόγρη.

Στην περιοχή μας επέλεξε να βρεθεί το κρατικό κανάλι της Δανίας τον Μάρτιο για τα γυρίσματα της εκπομπής “Anne og Anders i Europa”

Η εκπομπή είναι αφιέρωμα στα 50 χρόνια ένταξης της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην επιλογή των χωρών που λαμβάνουν μέρος στα γυρίσματα είναι και η Ελλάδα,όπου απ’όλη την Ελλάδα επελέγησαν τελικώς προς ανάδειξη η νήσος Τήλος και το χωριό Κάψια με το Οινοποιείο Καλόγρη .
Μεγάλη τιμή και σημαντική ανάδειξη του τόπου μας από το κρατικό κανάλι της Δανίας.
Η εκπομπή προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Δανία και είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο για να την παρακολουθήσετε.

Από 13:30 έως 22:34
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.