«Πανσέληνος των Λουλουδιών 2022» από την ΠΔΕ και τις «Σφήγκες»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πανσέληνος των Λουλουδιών 2022» που είναι ενταγμένη στο Πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πανσέληνος των Λουλουδιών 2022» που είναι ενταγμένη στο Πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχαν αναλάβει τα μέλη της ΑΜΚΕ «ΣΦήγΚΕΣ», τα οποία την Παρασκευή 27 Μάϊου 2022, παρέλασαν συνοδεία άνθινου άρματος στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ενώ μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» έδωσαν συναυλία οι ομάδες της χορωδίας και των κρουστών, υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Φορλίδα και της Αβροκόμης Ξενόγιαννη.

Την επιμέλεια του άνθινου άρματος είχαν αναλάβει οι Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιώργος Σταυρόπουλος και Αντώνης Μακρής και την εκμάθηση του Ρεπερτορίου, η Albena Penkova.

Το πρόγραμμα επαναλήφθηκε το Σάββατο 28 Μάϊου στον Πύργο Ηλείας, στους κεντρικούς δρόμους αλλά και στην πανέμορφη πλατανοσκεπή κεντρική πλατεία της πόλης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, και οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης και Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,Τάκης Παπαδόπουλος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης στον Σπαρτιάτη αθλητή Άγγελο Στέλιο Σαραντάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, στον Σπαρτιάτη αθλητή Άγγελο Στέλιο Σαραντάκη:

Λουτράκι: Εορτασμός του “Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου”

Εορτασμός του "Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου", Πολιούχου του Λουτρακίου

Τελετή Εγκαινίων του Νέου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορώνης

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος προσκαλεί το κοινό στην Τελετή Εγκαινίων...

Δήμος Γορτυνίας: Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία και Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, ξεκινά την Τρίτη 01/09/2026 πρόγραμμα πληθυσμιακού