Σε θέατρο του παραλόγου μετατράπηκαν οι φοιτητικές εκλογές του ΠΑ.ΠΕΛ στην Τρίπολη.

Σε θέατρο του παραλόγου μετατράπηκαν χθες το βράδυ οι φοιτητικές εκλογές στον σύλλογο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΠΑ.ΠΕΛ στην Τρίπολη. Με αφορμή μικροδιαφορές σε ψήφους ξετυλίχτηκε μια κοκορομαχία μεταξύ των παρατάξεων της ΔΑΠ, της ΟΜΑΔΑΣ και της ΑΡΕΝ γα το ποιος θα κάνει κουμάντο στο σύλλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε θέατρο του παραλόγου μετατράπηκαν χθες το βράδυ οι φοιτητικές εκλογές στον σύλλογο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΠΑ.ΠΕΛ στην Τρίπολη. Με αφορμή μικροδιαφορές σε ψήφους ξετυλίχτηκε μια κοκορομαχία μεταξύ των παρατάξεων της ΔΑΠ, της ΟΜΑΔΑΣ και της ΑΡΕΝ γα το ποιος θα κάνει κουμάντο στο σύλλογο.

Είναι οι παρατάξεις που έχουν από κοινού ευθύνη για την διάλυση και τον εκφυλισμό που επικρατεί στους συλλόγους, που θέλουν οι φοιτητές να μην σηκώνουν κεφάλι, να μην οργανώνουν την πάλη για τα προβλήματα αυτών και των οικογενειών τους.

Δεν έχουμε κανένα συμφέρον από τον τσακωμό για τις ψήφους και τις καρέκλες μεταξύ των παρατάξεων που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική Ε.Ε. – ΔΝΤ – κεφαλαίου και τις κυβερνήσεις που ψήφισαν τα μνημόνια, είτε την τωρινή ( ΑΡΕΝ ) , είτε τις προηγούμενες ( ΔΑΠ και ΟΜΑΔΑ ).

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες σπουδαστές που στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. σε όλη την Ελλάδα, που έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν δεχόμαστε τα μέτρα τους, την ζωή που μας ετοιμάζουν.

Οι φοιτητές πρέπει να βγάλουν συμπέρασμα. Τα « παιχνίδια» τους δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες μας. Χρειάζεται τώρα να καταδικαστούν και να απομονωθούν οι

δυνάμεις της υποταγής και του συμβιβασμού στις σχολές μας.

Να ενισχυθεί η συσπείρωση συλλόγων, επιτροπών αγώνα, φοιτητών στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, στο πλευρό του ταξικού εργατικού και λαϊκού κινήματος. Να δυναμώσει ο αγώνας για ζωντανούς και αγωνιστικούς συλλόγους που βάζουν στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, την πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. – κεφαλαίου. Που έχουν πλαίσιο πάλης και διεκδίκησης που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες για σπουδές και ζωή που μας αξίζει.

Ανακοίνωση ΚΝΕ Αρκαδίας

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος