Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Γ. Σταθακη σε περιοδεία σε επιχειρήσεις της Λακωνίας και συζήτηση με τους θεσμικούς φορείς

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης με τον πρώτην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, τον επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος Νίκο Σκορίνη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λακωνίας επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της Σπάρτης και συζήτησαν για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει η ακρίβεια και η αύξηση των τιμών της ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης με τον πρώτην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, τον επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος Νίκο Σκορίνη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λακωνίας επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της Σπάρτης και συζήτησαν για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει η ακρίβεια και η αύξηση των τιμών της ενέργειας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με φορείς του νομού Λακωνίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας.

Η εκτόξευση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα, η καθίζηση του τζίρου των καταστημάτων, οι εκρηκτικές αυξήσεις σε ενέργεια και καύσιμα απειλούν την ίδια την επιβίωση πλέον επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Κυβέρνηση της ΝΔ άφησε ανεξέλεγκτη την κερδοσκοπία στην αγορά της ενέργειας, παρότι γνώριζε για τα υπερ-κέρδη. Η κοινωνία χρειάζεται στήριξη και το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι όλο και πιο επιτακτικό. Η ακρίβεια δεν είναι μονόδρομος.

Μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική πριν να είναι αργά. Ζητάμε άμεσα διεύρυνση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και μείωση του ενεργειακού κόστους.

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (4)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (2)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (1)

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ (3)

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος