Αγώνας «Sparta City Ultra» |19 & 20 Φεβρουαρίου 2022 στην Σπάρτη

Συνάντηση εργασίας είχε την Πέμπτη 10/2 ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, με τους Σπαρτιάτες Δρομείς, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα «Sparta City Ultra»,, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση εργασίας είχε την Πέμπτη 10/2 ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, με τους Σπαρτιάτες Δρομείς, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα «Sparta City Ultra»,, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Η σειρά αγώνων δρόμου «Sparta City Ultra» περιλαμβάνει αγωνίσματα 6,12 και 24 ωρών και διοργανώνεται  για πρώτη φορά μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Σπάρτης από τους  «Σπαρτιάτες Δρομείς» με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Και τα  3 αγωνίσματα διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς που ισχύουν σε αγώνες εντός κλειστού στίβου, και ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί της IAU (International AssociationUltrarunners). Μάλιστα, στα πλαίσια της προσπάθειας να καθιερωθεί το «Sparta City Ultra» ως Διεθνής Αγώνας και να προσελκύσει  Elite Αθλητές, οι διοργανωτές έχουν αιτηθεί τη χορήγηση Bronze Labelling από την  IAU.

Το «Sparta City Ultra»  δίνει την ευκαιρία σε συμπολίτες μας να συμμετέχουν ως εθελοντές στον αγώνα στηρίζοντας την διοργάνωση που συμβάλλει στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στο δήμο μας και να ζήσουν από κοντά το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα που θα συμβάλει σημαντικά στην κοινή προσπάθεια για την εξωστρέφεια του Δήμου μας: https://spartanrunners.gr/sparta-city-ultra/

Το «Sparta City Ultra»  αποτελεί άλλωστε ένα  σημαντικό βήμα του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, ώστε να αναδειχθεί η  Σπάρτη ως Παγκόσμιο Κέντρου Υπαίθριου Αθλητισμού και Αγώνων Υπεραντοχής , σε συνέχεια του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας τον περασμένο Νοέμβριο.

Καλούμε όλους τους Σπαρτιάτες να προσέλθουν για να καμαρώσουν και να ενθαρρύνουν τους υπεραθλητές που θα συμμετέχουν!

Εκ του Δήμου

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος