Ο θάνατος του 28χρονου που ήρθε από την Αγγλία για να βοηθήσει την μάνα του συγκλόνισε Βυτίνα και Ναύπλιο

Άφησε την Αγγλία και ήρθε στην Βυτίνα να βοηθήσει την μητέρα του τη Φλώρα να σταθεί στα πόδια της. Ο 28χρονος Λευτέρης βρήκε τραγικό θάνατο στο λευκό του Audi σε σύγκρουση με φορτηγό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άφησε την Αγγλία και ήρθε στην Βυτίνα να βοηθήσει την μητέρα του τη Φλώρα να σταθεί στα πόδια της. Ο 28χρονος Λευτέρης βρήκε τραγικό θάνατο στο λευκό του Audi σε σύγκρουση με φορτηγό.

[iframe width=”800″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/RAw4etYrCE8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ένας νέος νεκρός ακόμα στην άσφαλτο. Η κοινωνία της Βυτίνας όπου ο Λευτέρης διατηρούσε Café – Bar στο κέντρο του χωριού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε και μάλιστα μέσα στο λευκό αυτοκίνητό του. Η μητέρα του η τραγική φιγούρα η οποία όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα σπουδάσει στο εξωτερικό.

Όλα έγιναν στις 6 το πρωί της Παρασκευής 4/2/22 στο 8,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους – Ναυπλίου. Το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 28χρονος και επέβαινε 19χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου Λευτέρη και τον σοβαρό τραυματισμό των άλλων δύο. Σοβαρά τραυματισμένοι αλλά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο ο 19χρονος συνοδηγός του και 41χρονος οδηγός του απέναντι φορτηγού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το Audi πολτοποιήθηκε. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον νεκρό και τους τραυματίες και τους μετέφερε το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται ο οδηγός του οχήματος να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και επιχείρησε προσπέραση που είχε ως αποτέλεσμα την σύγκρουση με το φορτηγό όχημα που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης