Γέμισε με κόσμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από τις τελευταίες χιονοπτώσεις, το φρέσκο χιόνι στο Μαίναλο σε συνδυασμό με τον ηλιόλουστο καιρό, οδήγησαν πολύ κόσμο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/fdRh7e4mOnE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Από το πρωί σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου, γέμισε το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου με δεκάδες επισκέπτες που ανέβηκαν στο βουνό για να απολαύσουν το παιχνίδι στο χιόνι.

Με φρέσκο χιόνι, ηλιόλουστο καιρό και με τις πίστες όλες ανοιχτές, απολαμβάνουν το χιόνι και χαρίζουν μοναδικές εικόνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά προϊόντων για το δημοτικό συσσίτιο από επιστημονικούς φορείς

Σε δωρεά προϊόντων αξίας άνω των 1.000 € για το δημοτικό συσσίτιο, προχωρούν προς το Δήμο επιστημονικοί φορείς της πόλης, στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων. Συγκεκριμένα η δωρεά γίνεται από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καλαμάτας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας. Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, για την

ΔΗΜΟΦΙΛΗ