Προφυλακίστηκε ο ιερέας για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 36χρονος ιερέας, ο οποίος αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών για το βιασμό 14χρονης μαθήτριας του στο κατηχητικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 36χρονος ιερέας, ο οποίος αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών για το βιασμό 14χρονης μαθήτριας του στο κατηχητικό.

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο ιερέας που συνελήφθη στα Πατήσια έπειτα από καταγγελίες ενός ανηλίκου κοριτσιού για βιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει στην κατάθεση της ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη θεία της τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης