Αγκαλιά με την ΑΡ.Σ.Ο.Ε στον ιστορικό ”Κολοσούρτη”
Για πολλούς αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της Ελλάδας, όπως φυσικά και για όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στο εντυπωσιακό ''1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης'' που διοργάνωσε ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε) σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης το διήμερο 15-16 Ιανουαρίου 2022. Νέος αγώνας regularity rally που αγκαλιάστηκε θερμά από 75 πληρώματα ιστορικών και πιο νέων οχημάτων καθώς και από τουλάχιστον 6 λέσχες αυτοκινήτων.
Για πολλούς αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της Ελλάδας, όπως φυσικά και για όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στο εντυπωσιακό ”1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης” που διοργάνωσε ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε) σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης το διήμερο 15-16 Ιανουαρίου 2022. Νέος αγώνας regularity rally που αγκαλιάστηκε θερμά από 75 πληρώματα ιστορικών και πιο νέων οχημάτων καθώς και από τουλάχιστον 6 λέσχες αυτοκινήτων.
Αν αναρωτιέται κάποιος τι εστί ”Κολοσούρτης”, τον λες και Αχλαδόκαμπο! Κάπως έτσι ξεχωρίζεις την θρυλική Παλαιά Ε.Ο Άργους-Τρίπολης.
Ένα διήμερο touring ταξιδιού αλλά και με δράσεις ειδικών διαδρομών, με ανακαλύψεις νέων δρόμων και μονοπατιών, με γεύση από Πελοπόννησο και εικόνες από ιστορικό σιδηρόδρομο κάτω από εξαιρετικές συνθήκες λιακάδας αλλά και ταυτόχρονα χιονισμένων τοπίων όπως η διαδρομή στα ορεινά τμήματα του Δήμου Τρίπολης.
Μια πολύ όμορφη και οργανωμένη εκδήλωση που αν κρίνουμε από τη φετινή παρουσία των πληρωμάτων, δε θα μας εκπλήξει αν το 2023 δούμε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών! Απίστευτο ίσως για μερικούς αλλά πολύ πιθανό για την ΑΡ.Σ.Ο.Ε. αφού το ”πείραμα” πέτυχε!
Βραδινές εικόνες από την υπέροχη Τριπολιτσά, Φουγάρο για αρχή από Ναύπλιο, Γέφυρα Μάναρη να θυμηθούμε τα παλιά, πέρασμα από ΔΕΗ Μεγαλόπολης και καταπράσινα τοπία…άντε και κάνα προβατάκι να κάνει το τοπίο ακόμα πιο όμορφο συνέθεσαν την διαδρομή του 1ου Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης.
Θεωρούμε πως αν και οριακά.. μπορεί να ακουμπήσει και λίγο από Ηλεία και Μεσσηνία και προτείνουμε στην ΑΡ.Σ.Ο.Ε να εξετάσει τα όμορφα χωριά της Ανδρίτσαινας και της Καρύταινας αλλά και τα γειτονικά όπως το Παλούμπα στη Γορτυνία αλλά και το Σιδηρόκαστρο στην άνω Μεσσηνία. Το καθένα με την ιστορία του.
Είναι μια εκδήλωση που έλειπε από τη Πελοπόννησο.. ήρθε για να μείνει!
Αξίζουν θερμά και δημόσια συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΑΡ.Σ.Ο.Ε!
Θάνος Χουλιάρας
MEDIA ΕΡΤ – ΙΟΝΙΑΝ TV – PNA
Μέλος Ευρωπαϊκής Κοινότητας Νέων
Αντιπρόεδρος Δ.Σ Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας
Συνελήφθησαν τρία μέλη της και κατασχέθηκαν περισσότερα από 12 κιλά κάνναβης, πάνω από 530 γραμμάρια κοκαΐνης, 2.000 ευρώ, ζυγαριές ακριβείας και τρία οχήματα Το παράνομο περιουσιακό
Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεγαλόπολης με έναρξη την 24η Ιουλίου και λήξη την 29η Αυγούστου θα προσφέρει ποικιλία εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους.
Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.
Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.