Επιτυχής άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, σύμφωνα και με σχετική οδηγία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/l54o-g5mh7c” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Το σενάριο περιλάμβανε κατάσβεση πυρκαγιάς στο χώρο των πλυντηρίων στο υπόγειο του νοσοκομείου, διάσωση τραυματία σε φορείο μέσω κλίμακας και απεγκλωβισμό ατόμου από τον 2ο όροφο με χρήση καλαθοφόρου οχήματος.
Στο πλαίσιο της άσκησης, εκτός από τη βασική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συμμετείχαν κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΔΕΔΔΗΕ και της ομάδας πυρασφάλειας του νοσοκομείου, με σκοπό την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο πρώτο στάδιο.
Να σημειωθεί πως την άσκηση παρακολούθησαν ο κ. Χαράλαμπος Χιώνης, αντιπύραρχος, διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, ο κ. Γεώργιος Μπέζος, διοικητής Γ.Ν. Μεσσηνίας, όπως και εκπρόσωποι της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

eleftheriaonline.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο