Καλαμάτα | Εγκαθίσταται ο εργολάβος στη Ναυαρίνου, εκκινούν οι εργασίες ανάπλασης

Έτοιμο προς υλοποίηση είναι το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ (Α ́ ΦΑΣΗ) ΑΠΟ ΟΔΟ ΦΑΡΩΝ ΕΩΣ ΑΚΡΙΤΑ». Ενημέρωση παρείχε σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στον Δήμαρχο ο εργολάβος του έργου, ο οποίος τοποθέτησε την εκκίνηση των εργασιών επί της οδού, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμο προς υλοποίηση είναι το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ (Α ́ ΦΑΣΗ) ΑΠΟ ΟΔΟ ΦΑΡΩΝ ΕΩΣ ΑΚΡΙΤΑ». Ενημέρωση παρείχε σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στον Δήμαρχο ο εργολάβος του έργου, ο οποίος τοποθέτησε την εκκίνηση των εργασιών επί της οδού, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως τονίστηκε δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, υπάρχει καλή συνεργασία με την επιβλέπουσα Υπηρεσία και τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την εγκατάσταση του εργοταξίου.

DSC 0031 Medium

Υπενθυμίζεται ότι ανάδοχος του έργου, με προϋπολογισμό μελέτης 650.000 € και έκπτωση 51,21%, είναι η εταιρεία PPS SQUARE TEXNIKH IKE, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από τον άξονα «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» του Ε.Π. «Πελοπόννησος» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η παρέμβαση έχει σχεδιαστεί με κριτήριο την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά πρωτίστως για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ένα δεύτερο κριτήριο έχει σχέση με την ενοποίηση όλων των αναπλάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα στο κέντρο της πόλης και το παραλιακό μέτωπο, έτσι ώστε στο σύνολό τους να λειτουργούν όλες ως μια ενιαία ζώνη αναψυχής, πρασίνου, περιπάτου και στάσης των κατοίκων και τουριστών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά