Ομάδα ΔΙΑΣ: Δραματική επιχείρηση μεταφοράς 3χρονης στο Παίδων (video)

Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία.

[iframe width=”553″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5M3B7U3a3Vo” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της αστυνομίας να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί.

Το 3 ετών κοριτσάκι μετέφερε η μητέρα του σε κατάσταση σοκ αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε αυτό το σημείο τα ηνία πήρε η αστυνομία και οργάνωσε μια διάσωση αστραπή.

Μεταφορά «αστραπή» σε 12 λεπτά

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν τέτοια που οι άνδρες της ΔΙΑΣ μετέφεραν το κορίτσι και τη μητέρα του μέσα σε 12 λεπτά στο Παίδων, καθώς δεν προλάβαιναν να περιμένουν ασθενοφόρο.

Μάλιστα, ένας αστυνομικός όταν είδε πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ αποφάσισε να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό της. Συνάδελφοί του κρατούσαν το δρόμο καθαρό και συνόδευσαν το αυτοκίνητο μέχρι το Παίδων.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης