Συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τα 10 άρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μια Κυριακή γεμάτη αγώνες ήταν αυτή που πέρασε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας μας κάτω των 10 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια Κυριακή γεμάτη αγώνες ήταν αυτή που πέρασε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας μας κάτω των 10 ετών.

 Οι ομάδες του πορτοκαλί και του κόκκινου επιπέδου έκαναν για δεύτερη φορά την φετινή χρονιά, μια πολύ δυνατή παρουσία, εκπροσωπώντας το σωματείο μας στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα. Εννέα αθλητές του πορτοκαλί επιπέδου και πέντε του κόκκινου παρότι έπαιξαν για πρώτη φορά σε κάποιο επίσημο τουρνουά της Ομοσπονδίας, έδειξαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία. Αυτό όμως που η προπονητική ομάδα του ομίλου μας κρατά είναι η χαρά του παιχνιδιού και η αθλητική ενέργεια που έδειξαν οι λιλιπούτειοι αθλητές μας , αφήνοντας πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν το τελευταίο της αγωνιστικής χρονιάς 2021 και φυσικά ήταν μια πολύ καλή πρόβα για το εσωτερικό χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ομίλου μας που θα ξεκινήσεις στις αρχές του Δεκέμβρη. Για την ομάδα του πορτοκαλί επιπέδου έπαιξαν οι : Δημακόπουλος Νικηφόρος, Τριανταφύλλου Θάνος, Σνίτκο Δημήτρης, Αλεβίζος Παναγιώτης, Παπαγεωργίου Γιώργος, Τσαγκαρέλης Γιώργος, Τζαβάρα Δάφνη, Παπακώστα Κων/να, και Βλάχου Μαρία Ελένη Ενώ για αυτή του κόκκινου επιπέδου οι: Βλάσση Νάγια, Παπαγεωργίου Δήμητρα, Παπακώστα Σοφία, Νικολάου Στέφανος και Κάμμαρη Κων/να.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. ,ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος αντισφαίρισης κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας. Σταθούλη  συγχαίρουν  όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας για το ήθος και την αγωνιστική τους εμφάνιση. Τέλος ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας τιμούν με την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους σε μελλοντικές αθλητικές διοργανώσεις. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»