Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο Δήμαρχος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Έπαυλης Ηρώδη του Αττικού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, στην αξιοποίηση του Αρκαδικού χωριού, στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα καθώς και σε περαιτέρω άλλα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κ. Λοβέρδος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την υποστήριξή του στα χρονίζοντα αιτήματα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Παράλληλα αναφερθήκαμε και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχόμαστε στον κ. Λοβέρδο καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης