Eγκαίνια νέας «Μονάδας Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 θα γίνουν στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, τα εγκαίνια της νέας «Μονάδας Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων», η οποία κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε μέσω δωρεάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 θα γίνουν στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, τα εγκαίνια της νέας «Μονάδας Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων», η οποία κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε μέσω δωρεάς.

Παράλληλα θα τιμηθεί και ο δωρητής με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας. Στην τελετή θα παραστεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης.

Η λειτουργία την μονάδας εμφραγμάτων αναβαθμίζει τις καρδιολογικές υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το νοσοκομείο μας, αφού μπορεί πλέον να αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα, σε συνδυασμό με την λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου τα καρδιολογικά εμφράγματα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΓΝ Τρίπολης

panark nea monada

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος