Περιορισμός κυκλοφορίας προϊόντων κομμωτικής επαγγελματικής χρήσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιορισμός κυκλοφορίας προϊόντων κομμωτικής επαγγελματικής χρήσης μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Με τροπολογία η κυβέρνηση περιορίζει προσωρινά την κυκλοφορία προϊόντων κομμωτικής επαγγελματικής χρήσης και η πώλησή τους θα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση έκδοσης του προβλεπόμενου τιμολογίου και με την ταυτόχρονη επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας.

Για τη συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία αποτελούσε αίτημα της Ομοσπονδίας Κομμωτών, παρενέβη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο Προέδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Έτσι περιορίζεται η παροχή υπηρεσιών κομμωτικής σε χώρους εκτός κομμωτηρίων, ενώ παράλληλα προστατεύεται η δημόσια υγεία, καθώς στους επαγγελματικούς χώρους εφαρμόζονται συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθεί η τροπολογία:

tropol

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο