Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η Τρίπολη αλλάζει και ομορφαίνει»!

Τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, υποδέχθηκε στην Τρίπολη, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, την Πέμπτη (4/11/2021).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, υποδέχθηκε στην Τρίπολη, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, την Πέμπτη (4/11/2021).

Αρχικά, επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας και στο Ναό Αλέας Αθηνάς.

Κατόπιν, ο κ. Σχοινάς, επισκέφθηκε το παλαιό Δημαρχείο όπου έγιναν τα εγκαίνια των γραφέιων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος», ενώ μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης, περπάτησαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκε για τα σχέδια του μεγάλου έργου ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου, το οποίο σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει να υλοποιείται, με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Σχοινάς εξέφρασε την υπερηφάνεια του που βρίσκεται στην ιστορική Τρίπολη, τη χρονιά μάλιστα που συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ αποκάλυψε ότι με την πόλη τον συνδέει η στρατιωτική του θητεία, κατά το παρελθόν, στην 124 ΠΒΕ.

Για τη σημερινή εικόνα της πόλης εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος, δηλώνοντας ότι «η Τρίπολη αλλάζει και ομορφαίνει», δίνοντας συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση για το Κέντρο EUROPE DIRECT στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»