Πρεμιέρα έκανε η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 η νέα παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 η νέα παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. 

Πρόκειται για «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Εσπίριτου, ενώ η απόδοσή του γίνεται από μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών που αποτελούν οι: Χρυσάνθη Δούζη, Γιάννης Δρίτσας, Πάρης Αλεξανδρόπουλος και Σοφία Κουλέρα.

Το έργο ανέβηκε στο θέατρο του ΔΗΠΕΘΕΚ, με την τήρηση των όρων λειτουργίας κλειστών θεάτρων (αμιγείς χώροι) και σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

«Το Γάλα» θ’ ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00, ενώ για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για προπώληση εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Δημοσθένους 2 και στο τηλέφωνο: 27210-82616.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεγαλόπολης με έναρξη την 24η Ιουλίου και λήξη την 29η Αυγούστου θα προσφέρει ποικιλία εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους.

Τατούλης: «Η κυβέρνηση έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν στην Πελοπόννησο»

Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.