Αμαλιάδα: Την μνήμη των ηρώων του έπους του 1940 τίμησαν σήμερα, οι μαθητές της Αμαλιάδας

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεφέλη Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Νιάρχος απήγγειλαν ποιήματα, ενώ στη συνέχεια, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Γυμνασίου κατέθεσαν στεφάνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεφέλη Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Νιάρχος απήγγειλαν ποιήματα, ενώ στη συνέχεια, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Γυμνασίου κατέθεσαν στεφάνι.

[iframe width=”691″ height=”504″ src=”https://www.youtube.com/embed/ceHJ7qWLN5w” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους της σχολικής επιτροπής του δήμου Ήλιδας και ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτάρας.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τους φορείς του δήμου και της Πολιτείας και με την μαθητική παρέλαση, εάν τελικά πραγματοποιηθούν.

 

spot_img
  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή