Με διπλή Διεθνή επιτυχία επέστρεψε ο Δαβίδ Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με διπλή Διεθνή επιτυχία επέστρεψε ο Δαβίδ Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το Διεθνές τουρνουά ITF S400 – ATHENS – ACROPOLIS CUP.

Πιστός στο ραντεβού με την επιτυχία και μάλιστα αυτή την φορά σε διεθνές επίπεδο, ήταν ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης. Στο Διεθνές τουρνουά seniors της ITF (International Tennis Federation) που διεξήχθη στον ΟΑ Αθηνών έλαβε μέρος ο αθλητής του ομίλου μας και κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά και την 3η θέση στα μονά στην κατηγορία των ανδρών 35+.

Συμπαίχτης του αθλητή μας στα διπλά ήταν ο Stefan Takvorian, με τον οποίον σε 8άρι ταμπλό πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο επικράτησαν των Μάριου Κωνσταντόπουλου και Νίκου Μαυρίδη με 2-0 σετ. Στον τελικό η νίκη ήρθε εναντίον του ζευγαριού Γιώργου Καψουλάκη και Ιγνατίου Λίτσα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την 1η θέση.

Στην κατηγορία των ανδρών 35+ στα μονά η Δαβίδ πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και επικράτησε στον δεύτερο του Χαλκιά με 2-0 σετ. Στην τετράδα ηττήθηκε από τον Θεοδώρου με 2-0 σετ κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία ο Αργεντινός Ricardo Robiglio κέρδισε την 1η θέση του Acropolis Cup κερδίζοντας τον Θεοδώρου με 2-0 σετ.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος τένις κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας. Σταθούλη θα ήθελαν δημοσίως να συγχαρούν τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη για την διπλή του Διεθνή επιτυχία στο φημισμένο Acropolis Cup ( 1η θέση στα διπλά και 3η στα μονά). Του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους και να χαρίζει συνεχόμενες επιτυχίες, τόσο στον εαυτό του, όσο στον όμιλό μας και στο Αρκαδικό τένις. Πολλά συγχαρητήρια Δαβίδ !!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο