Διενέργεια προληπτικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι για ανίχνευση κορωνοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30 – 13:00 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία Καρυτσιώτη της Κοινότητας Άστρους για να διενεργήσει και πάλι δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Ύστερα από την τελευταία ενημέρωσή μας από την αρμόδια υπηρεσία τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο μας σήμερα 21 Σεπτεμβρίου ανέρχονται συνολικά σε 11.
Η έκδοση βεβαίωσης αποτελέσματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες, η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Προτρέπουμε τους πολίτες, να επισκεφθούν το κλιμάκιο, να κάνουν έλεγχο για κορωνοϊό ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας – μένουμε ασφαλείς.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ