Συνάντηση εργασίας μεταξύ στελεχών του Κέντρου Κοινότητας και της νεοσύστατης δομής ΙΑΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε.

Στο πλαίσιο διασύνδεσης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, συνάντηση εργασίας με την νεοσύστατη δομή ΙΑΣΙΣ Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο διασύνδεσης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, συνάντηση εργασίας με την νεοσύστατη δομή ΙΑΣΙΣ Α.

Μ.Κ.Ε. (Κέντρο Ημέρας για τη Μνήμη και την Άνοια). Υπήρξε αμφότερη ενημέρωση για ζητήματα λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών.

Από την πλευρά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας παρευρέθησαν τα στελέχη της Κινητής Μονάδας, Μαρία Χαριζοπούλου, ψυχολόγος και Βασίλης Κανελλόπουλος, κοινωνικός λειτουργός, ενώ την δομή  ΙΑΣΙΣ – Α.Μ.Κ.Ε εκπροσώπησε η κοινωνική λειτουργός Παναγιώτα Αναγνωστοπούλου.

{gallery}arthra/2021/09/17-21661{/gallery} 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος