BADOUNAS MVP Of The Season: Η βράβευση του Jeronimo Barrales (video)

Ο Jeronimo Barrales βραβεύτηκε από την επιχείρηση Badounas jewelry ως ο BADOUNAS MVP Of The Season για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Jeronimo Barrales βραβεύτηκε από την επιχείρηση Badounas jewelry ως ο BADOUNAS MVP Of The Season για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

[iframe width=”620″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/_EmKhv0wVco” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Μπαντούνας παρέδωσε στον Jeronimo Barrales το δώρο του, που ήταν ένα εντυπωσιακό ρολόι χειρός.

Η πολυετής συνεργασία της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την επιχείρηση Badounas jewelry συνεχίζεται και για την σεζόν 2021-2022. Κάθε εβδομάδα θα ανδεικνύεται από την ψηφοφορία των φιλάθλων ο BADOUNAS MVP Of The Match και όποιος ποδοσφαιριστής στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου έχει ψηφιστεί ως πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα τις περισσότερες φορές, εκείνος θα είναι ο BADOUNAS MVP της χρονιάς και θα βραβευτεί από την επιχείρηση με ένα ξεχωριστό δώρο.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Badounas jewelry και τον ιδιοκτήτη, κ. Νίκο Μπαντούνα για τη συνεργασία, την προσφορά και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης