Μητρόπολη Μαντινείας | Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Παράκληση για την κατάπαυση των πυρκαγιών και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Μητρόπολη Μαντινείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράκληση για την κατάπαυση των πυρκαγιών και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Μητρόπολη Μαντινείας.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας καλεί όλους τους πολίτες αύριο Τετάρτη στις 7:00 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως σε προσευχή κατά τη διάρκεια της Ιερής Παράκλησης στην Θεοτόκο για τη σωτηρία του λαού μας και επίσης προσκαλεί τους συμπολίτες μας σε μία εκστρατεία προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης όπως εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό πρώτης βοήθειας, κλινοσκεπάσματα και ότι άλλο θεωρούν ότι είναι αναγκαίο για τους πυρόπληκτους.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι και την εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου από αρμόδια επιτροπή στο γραφείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως έμπροσθεν της κεντρικής Πλατείας Τριπόλεως.

234856066 10225530778806420 7009937019292853214 n

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης