Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 | Η παράσταση «Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων» παρουσιάστηκε στην τοπική κοινότητα Δάρα

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο των δράσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, παρουσίασε στο πέτρινο θέατρο της Τοπικής Κοινότητας Δάρα, την παράσταση «Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο των δράσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, παρουσίασε στο πέτρινο θέατρο της Τοπικής Κοινότητας Δάρα, την παράσταση «Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων».

Το θεατρικό σχήμα Αρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, βασιζόμενο στα κείμενα του Διονύσιου Σολωμού, «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και «Ύμνος στην Ελευθερία», καθώς και στα απομνημονεύματα του οπλαρχηγού Σπυρομήλιου, παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση την οποία παρακολούθησαν όλοι οι κάτοικοι του Δάρα αλλά και πολλοί επισκέπτες από τις γειτονικές κοινότητες.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει τις δράσεις πολιτισμού στις τοπικές κοινότητες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης