Μεγαλόπολη: Απολύμανση και Καθαρισμός Απορριμμάτων

Σε απολύμανση και καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων προχωράει η Δημοτική Αρχή, με ειδικό καδοπλυντήριο όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε απολύμανση και καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων προχωράει η Δημοτική Αρχή, με ειδικό καδοπλυντήριο όχημα.

Στόχος της Διοίκησης του Δήμου είναι η καλή λειτουργική κατάσταση των κάδων που έχει άμεση σχέση με την υγιεινή, την αναβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας καθαριότητας για την εξυπηρέτηση των δημοτών και συνεπώς η προφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα μέχρι να καθαριστούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων που αναπτύσσονται μέσα στα όρια του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει για να διατηρείται ο Δήμος μας καθαρός.

Με καλή συνεργασία Δήμου και πολιτών επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη διατήρηση της καθαριότητας του τόπου μας.

Εκ του Δήμου

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος