Εργασίες και παρεμβάσεις καθημερινότητας σε όλη την Καλαμάτα και τις Κοινότητες

Διαρκείς είναι οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται σε χωριά και διάφορα σημεία - γειτονιές της πόλης της Καλαμάτας. Εργάτες, μόνιμοι και συμβασιούχοι, τόσο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, όσο και από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, επιχειρούν με τη συνδρομή δημοτικών μηχανημάτων έργου, αποκαθιστώντας φθορές και συντηρώντας υφιστάμενες υποδομές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαρκείς είναι οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται σε χωριά και διάφορα σημεία – γειτονιές της πόλης της Καλαμάτας. Εργάτες, μόνιμοι και συμβασιούχοι, τόσο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, όσο και από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, επιχειρούν με τη συνδρομή δημοτικών μηχανημάτων έργου, αποκαθιστώντας φθορές και συντηρώντας υφιστάμενες υποδομές.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από τις Υπηρεσίες, προβαίνουν σε κατασκευή μικρών και μεγαλύτερων έργων, όπως κατασκευή πεζοδρομίων, διαμορφώσεις και καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, βελτιώσεις αγροτικής οδοποιίας κ.ά.

Επίσης, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς από τους απασχολούμενους στα συνεργεία του Δήμου, η κατασκευή νέου ποιοτικού αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, καλαθάκια, στύλοι οδοφωτισμού κ.ά.), που ήδη τοποθετείται σε διάφορα σημεία τόσο της πόλης (παραλιακό μέτωπο, πλατείες, πάρκα κ.λπ.), όσο και σε Κοινότητες του Δήμου.

{gallery}arthra/2021/07/02-21213{/gallery} 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης