Ενθουσίασε η παράσταση «Ελευθερία» της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την παράσταση με τίτλο «Ελευθερία», παρουσίασε χθες, Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας στο αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό, εντάσσονταν στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες της Δημοτικής Σχολής καταχειροκροτήθηκαν, επιβεβαιώνοντας αφενός το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, αφετέρου τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στη Σχολή κάθε χρόνο.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σε χαιρετισμό του επανέλαβε ότι είναι σημαντικό για το Δήμο Καλαμάτας να διαθέτει καλλιτεχνικές σχολές υψηλού επιπέδου. Τόνισε δε ότι η Καλαμάτα, πόλη του ήλιου και του πολιτισμού, έχει ταυτιστεί με το χορό, ενώ η Δημοτική Σχολή Χορού αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη μας αλλά γενικότερα για τη χώρα.

{gallery}arthra/2021/06/28-21175{/gallery} 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο