59 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας Πελοποννήσου σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 808 (το Σαββατοκύριακο 5 και 6 του μήνα καταγράφηκαν συνολικά 1.512, το Σάββατο 932 και χθες Κυριακή 580).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 808 (το Σαββατοκύριακο 5 και 6 του μήνα καταγράφηκαν συνολικά 1.512, το Σάββατο 932 και χθες Κυριακή 580).

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου καταγράφηκαν 28 κρούσματα (το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου ήταν 39, το Σάββατο 23 και χθες Κυριακή 16), με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 10.836.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 2 (4 το Σαββατοκύριακο, 4 το Σάββατο και 0 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Αρκαδίας 9 (6 το Σαββατοκύριακο, 6 το Σάββατο και 0 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Κορινθίας 8 (13 το Σαββατοκύριακο, 6 το Σάββατο και 7 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Λακωνίας 1 (6 το Σαββατοκύριακο, 5 το Σάββατο και 1 χθες Κυριακή) και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 8 (10 το Σαββατοκύριακο, 2 το Σάββατο και 8 χθες Κυριακή).

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 59 άτομα (τα 3 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 5, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 5, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 15, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 13 (τα 3 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 7 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 14.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.