Καθαριότητα και το Πάσχα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανήμερα το Πάσχα και καθ’ όλη τη διάρκεια των Άγιων ημερών, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας θα εργαστούν προκειμένου να υπάρξει αποκομιδή απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε συνοικίες που δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση.




Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Υπηρεσία, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο θα γίνει αποκομιδή σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων με 14 απορριμματοφόρα, Κυριακή του Πάσχα με 5 οχήματα, Δευτέρα του Πάσχα με 9 οχήματα και την Τρίτη, ημέρα που έχει μεταφερθεί η Αργία της Πρωτομαγιάς, θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων νωρίς το πρωί με 3 οχήματα και μία σκούπα.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους υπαλλήλους που υπηρετούν τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι εργάζονται 365 ημέρες το χρόνο για να διατηρούν το Δήμο καθαρό.

Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: «Ο Δήμος Καλαμάτας είναι από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας που λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο. Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου λειτουργεί καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο, το επόμενο πενθήμερο, από Μ. Παρασκευή έως και την Τρίτη του Πάσχα που θα τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά, καθημερινά οχήματα και προσωπικό του Δήμου θα είναι έξω και θα εργάζονται. Θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτή την προσπάθεια, έχω ζήσει την Υπηρεσία 8 χρόνια ως Αντιδήμαρχος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα τότε και στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε και τώρα».




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο