Πάτρα: Ανετράπη αυτοκίνητο όταν παιδάκι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα – Ένας τραυματίας

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα παιδάκι που φέρεται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εν κινήσει – Η οδηγός έχασε τον έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα παιδάκι που φέρεται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εν κινήσει – Η οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Νοταρά και Ικτίνου στην Πάτρα, όταν ένα όχημα έχασε τον έλεγχο και ανετράπη.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στο όχημα επέβαινε παιδί, που προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, όσο το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αμάξι και αναποδογύρισε.

Μία γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι ενώ το παιδί είναι καλά στην υγεία του, καθώς δεν φέρεται να χτύπησε.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης