Γεωργιάδης για λιανεμπόριο: Ο,τι ανοίγει δεν ξανακλείνει

«Το κριτήριο για την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το κριτήριο για την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας», τόνισε.

Στην εκτίμηση ότι αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά, προχώρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι το κριτήριο για την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας και υπογράμμισε: «Κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί ή υποχωρήσει, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά» ενώ τόνισε πως «ό,τι ανοίξει δεν θα ξανακλείσει».

Απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για φωτογραφικό διαγωνισμό της κυβέρνησης για την προμήθεια self test από την εταιρία Siemens, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρόκειται περί λάσπης στον ανεμιστήρα και υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν τα συγκεκριμένα self test.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης