Ενημέρωση προς τον πρόεδρο της Βουλής για τη μονή Καλτεζών από τον περιφερειάρχη

Επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τον οποίον ενημέρωσε σχετικά με τις παρεμβάσεις που διενεργεί η Περιφέρεια στην ιστορική μονή των Καλτεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τον οποίον ενημέρωσε σχετικά με τις παρεμβάσεις που διενεργεί η Περιφέρεια στην ιστορική μονή των Καλτεζών.

“Εκ μέρους του προέδρου της Βουλής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με την ιστορική αυτή μονή, η οποία φιλοξένησε την Α΄ Εθνοσυνέλευση των επαναστατημένων Ελλήνων” σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος και εγγράφως γνωστοποίησε προς τον Κ. Τασούλα τις ενέργειες που έχουν γίνει, ενώ δεσμεύθηκε να υπάρχει εκ μέρους του συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.

Την ενημέρωση του περιφερειάρχη Π. Νίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αρκαδία και Κορινθία – 6 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά - 6 - άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (22.7.2026)