“Πάρε θέση” | Την Κυριακή (28/2/2021) ο Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί live με τους δημότες μέσω facebook!

Στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής (28/2/2021) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής (28/2/2021) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

“Ετοιμαζόμαστε για την 10η διαδικτυακή επικοινωνία μας! Χαίρομαι ιδιαίτερα βλέποντας ότι έχετε αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, συμμετέχοντας όλο και πιο ενεργά.

Συντονιζόμαστε σε ένα ακόμα #ΠάρεΘέση αυτήν την Κυριακή στις 19:00, live εδώ στο Facebook, για να συζητήσουμε για τα ζητήματα του Δήμου μας, βρίσκοντας μαζί τη λύση!

Δήμος είναι το σύνολο των πολιτών του!

Περιμένω τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας.” αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμα – πρόσκληση προς όλους τους δημότες.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.