Συνελήφθησαν επτά άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στη Λακωνία

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα τυχερά παίγνια και των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα τυχερά παίγνια και των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Συνελήφθησαν, χθες (20.2.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 24 έως 51 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα τυχερά παίγνια κα ι των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, χθες (20.1.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 26χρονου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους έξι (6) συλληφθέντες τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -250- μάρκες πονταρίσματος, διαφόρων χρωμάτων,
  • -12- τράπουλες (παιγνιόχαρτα) και
  • το χρηματικό ποσό των -5.940- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Τέλος, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, σε βάρος του 26χρονου ιδιοκτήτη της οικίας, επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο -3.000- ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους επεβλήθησαν διοικητικά πρόστιμα των -300- ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

21022021paign002

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος