Επίσκεψη Δημάρχου Γορτυνίας στο εμβολιαστικό κέντρο Τροπαίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εχθές Παρασκευή 19.02, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί εντός του Κέντρου Υγείας στα Τρόπαια.

Εκεί συνομίλησε με τον Διευθυντή, γιατρό, κ. Χρήστο Παπαφράγκο, με το υγειονομικό προσωπικό και με πολίτες που είχαν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την έκβαση των εμβολιασμών και δήλωσαν ικανοποιημένοι καθώς, η διαδικασία βαίνει ομαλά μέχρι στιγμής, οι δημότες προσέρχονται στα ραντεβού και το κέντρο είναι επαρκώς εξοπλισμένο, ύστερα κι από τις ενέργειες του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.). Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαφράγκος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο που είναι αρωγός στο έργο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων και των Περιφερειακών Ιατρείων και που στηρίζει το ιατρικό προσωπικό με την παροχή προμηθειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος διέθεσε στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων τα rapid tests για την διεξαγωγή των γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης του COVID-19 από τις κινητές μονάδες του Ε.Ο.ΔΥ. Επίσης, ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. με μια από κοινού δαπάνη, χορήγησαν στο εμβολιαστικό κέντρο το απαραίτητο για την λειτουργία του υγειονομικό υλικό όπως σύριγγες, οινόπνευμα, αντισηπτικά κ.α.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε: 

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων τόσο εκ μέρους του Διευθυντή, κ. Χρήστου Παπαφράγκου, αλλά και εκ μέρους του υγειονομικού προσωπικού. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως άνθρωπος, είναι να τους ευχαριστήσω που προσφέρουν αδιάλειπτα στους συνανθρώπους τους, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ως Δήμαρχος, είμαι στην ευχάριστη θέση να στηρίζω την δράση τους, συνεισφέροντας σε υγειονομικό υλικό.

Κλείνοντας, θέλω να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους παροτρύνω να εμβολιαστούν γιατί μόνο έτσι θα καταστεί δυνατόν να επιστρέψουμε στην προ της πανδημίας, καθημερινή μας ζωή.»

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τη χαρτογράφηση κινδύνου τσουνάμι στη Μεθώνη

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα για τη χαρτογράφηση κινδύνου τσουνάμι στη Μεθώνη, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τους πιθανούς κινδύνους και την πρόληψη. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά προσπαθειών του δήμου για την ασφάλεια και την πρόνοια των πολιτών.

Έγκριση Περιβαλλοντικής Μελέτης για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δρόμο Άστρος-Λεωνίδιο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Αδαμόπουλου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων θεμάτων, εγκρίθηκε η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Επαρχιακής Οδού Άστρους – Λεωνιδίου», της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το έργο αφορά τη βελτίωση και διευθέτηση της κυκλοφορίας εντός του αστικού

Αθηνά Κόρκα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία πολιτισμού

Με επίκεντρο την ανάδειξη και διαφύλαξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΙΒΥΚΟΣ», αφιερωμένη στην προσπάθεια ένταξης του «χορού της Τράτας» καθώς και στη δημιουργία του λευκώματος «Στα Κορθιώτικα τα μέρη». Στην εκδήλωση παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, η οποία και παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη διαρκή

Έδεσσα: Οι Κερασιές θα ανθίσουν και φέτος

Η Άνοιξη στην Έδεσσα φέρνει τη μαγεία των κερασιών, καθώς οι πανέμορφες αυτές ανθίσεις βάφουν την περιοχή σε λευκές αποχρώσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες και γαστρονομικές προτάσεις πλαισιωμένες από την ομορφιά της φύσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ