Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Ο.Δ.Υ. σε Τροπαία και σχολικές μονάδες του Δήμου Γορτυνίας τη Δευτέρα 22/02

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου, κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα επισκεφθεί τη Γορτυνία, με σκοπό τη διενέργεια προληπτικών γρήγορων τεστ ανίχνευσης του COVID-19. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου rapid tests θα διεξαχθούν στις Σχολικές Μονάδες Λαγκαδίων, Τροπαίων και στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου, κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα επισκεφθεί τη Γορτυνία, με σκοπό τη διενέργεια προληπτικών γρήγορων τεστ ανίχνευσης του COVID-19. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου rapid tests θα διεξαχθούν στις Σχολικές Μονάδες Λαγκαδίων, Τροπαίων και στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν, έχει ως εξής:

-Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λαγκαδίων (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό): Από την 09:30 ώρα.
-Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τροπαίων (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο): Από την 11:00 ώρα.
-Κέντρο Υγείας Τροπαίων: Από τη 12:30 ώρα, για τον γενικό πληθυσμό.

Απαραίτητα, οι προσερχόμενοι δημότες να φροντίσουν να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους.
Υπενθυμίζεται πως για τους μαθητές κάτω των δεκαέξι (16) ετών είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα τους.

Καλούμε τους δημότες να ανταποκριθούν στη δράση αυτή για ακόμη μια φορά με αίσθημα ευθύνης. Ιδιαίτερα, οι κηδεμόνες των μαθητών θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να υπάρξει η συγκατάθεσή τους πριν από τη διενέργεια του test. Ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται σε επαγρύπνηση και στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την προστασία των δημοτών. Στόχος της εν λόγω δράσης είναι να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα εφόσον, πράγμα που απευχόμαστε, αυτός ανιχνευθεί σε πολίτες, μέσω των γρήγορων τεστ αντιγόνου που θα πραγματοποιήσει το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος