Σε καραντίνα και διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης κ.Παπαγεωργίου

Σε προσωπικό λογαριασμό στα Social η κ.Εύη Παπαγεωργίου η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας ενημερώνει ότι πλέον μπαίνει σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα και όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πλέον θα βρίσκεται στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε προσωπικό λογαριασμό στα Social η κ.Εύη Παπαγεωργίου η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας ενημερώνει ότι πλέον μπαίνει σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα και όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πλέον θα βρίσκεται στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον και κ.Παπαγεωργίου είναι θετική μετά απο τεστ που πραγματοποιήθηκε. Η διοικήτρια ήταν εκεί και αγωνιζόταν μέρα νύχτα μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου τις δύσκολες ημέρες, όπου καθημερινά έβγαιναν θετικά τα τέστ στους εργαζόμενους. Να ευχηθούμε καλή ανάρωση, και με το καλό να επιστέψει στα καθήκοντά της, γιατί το νοσοκομείο την έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δείτε τι αναφέρει…

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο σπίτι!

Αισθάνομαι καλά.

Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας!

Ο Φορέας μας, το ΓΝ Λακωνίας, παραμένει δυνατά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η πλειοψηφία όσων υγειονομικών νόσησαν ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία και σταδιακά πλέον επανέρχονται στις θέσεις τους υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν!

 FACEBOOK

spartanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες